GAL-ul; necesitate sau fata morgana ?

Buna ziua,

Va provoc sa discutam despre aceasta oportunitate “aparuta” in spatiul rural romanesc si modul in care este perceputa de catre cei ce traiesc la tara.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

13 raspunsuri pentru GAL-ul; necesitate sau fata morgana ?

 1. Stimati parteneri,
  Va multumesc pentru interesul in ceea ce priveste cursurile de Leader. Va vom tine la curent prin rubrica Noutati in cadrul site-ului.
  Cu stima.

 2. Sunt impresionat de ceea ce realizati. Cred ca va este foarte greu. Felicitari. In cazul in care aveti nevoie doresc sa ma implic ca si voluntar. Dupa cum vedeti dunt din comuna Cetate. Daca pot ajuta rog sa ma contactati. Expertiza mea este in domeniul zootehnic.
  Alex

 3. Multumim mult Alex pentru oferta si gandurile bune. Te vor contacta colegii din GAL pentru detalii. Ce crezi despre problemele ridicate pe marginea dezbaterii publice?

 4. Buna ziua,
  Vreau sa va felicit pentru calitatea expunerii strategiei si de complexitatea ei.
  Am participat la sedinta de dezbatere publica, este foarte important sa existe astfel de planuri de dezvoltare pentru ca ele stau la baza unor actiuni coerente in mediul rural.
  Succes.

  • Buna ziua Ramona,
   Iti multumim pentru vorbele bune. Este foarte adevarat ca spatiului rural ii lipseste cu desavarsire acest mod de abordare a problemelor. Daca acest subiect este interesant pentru tine si prietenii tai te asteptam alaturi de noi. Oamenii de la tara au nevoie de voi. Trebuie sa ii ajutati. Noi putem sa va aratam cum, insa ce trebuie sa faceti pentru o viata mai buna la tara va sta in putere.

 5. Va multumim pentru ceea ce faceti pentru comunitatea noastra. Noi, locuitorii din Sieu suntem alaturi de Dvs, va multumim pentru proiectele pe care le aveti pentru noi si cu ocazia sarbatorilor de iarna va dorim multa sanatate si sa faceti cat mai multe proiecte in 2011. LA MULTI ANI . . .

 6. Multumim echipei RURALIS pentru informatiile pe care ni le transmite si multumim pentru proiectele incepute in zona noastra. Suntem convinsi ca proiectele incepute ne vor face viata mai frumoasta si mai usoara. Felicitari si cu ocazia sarbatorilor va dorim multa sanatate si putere de munca.

 7. B.Paul says:

  dezvoltarea zonei rurale este mai mult decat necesara !!!
  Parerea mea este ca deocamdata mai avem de muncit mult pana ajungem sa nu ne consideram ( TARANI ) daca reusim sa dezvoltam un proiect rural ( ferma , crescatorie de oi , vaci sau alte activitati de genul acesta .
  Daca citim mai mult si ne uitam la multe proiecte din zona rurala ,cum si in ce conditii se poate munci la tara ne dam seama ca viata este mult mai simpla si mai sanatoasa . acest grup GAL. ma face sa ma gandesc la un proiect rural si cred ca voi reusi .

  succes

  • Buna Paul,
   Multumim pentru increderea acordata grupului Ruralis. Daca exista un proiect in care crezi si doresti sa il dezvolti in mediul rural te rog sa ne contactezi. Sper sa te putem ajuta sa iti indeplinesti visul. Suntem de acord cu tine ca a trecut momentul in care ne “plingeam de mila” spunand ca lucrurile nu merg bine. Trebuie permanent sa ne dorim ca maine sa fim mai “buni” decat azi!!!!
   Iti dorim succes si te asteptam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>